GiPapBowTies: Παπιγιόν για hipsters

25/06/2013

Αν η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για το παπιγιόν συνοδεύεται από τις λέξεις «φλώρος», «ατσαλάκωτος», «λιμοκοντόρος» -και με το δίκιο σου- καιρός να αναθεωρήσεις. Ο GiPapJesus τα απενοχοποιεί, φτιάχνοντας χειροποίητα, fancy παπιγιόν που φοριούνται ακόμα κι αν θέλεις να βγάλεις τον αλήτικο εαυτό σου.

παπιγιόν,hipsters,αντρική μόδα,boyfriends jeans,gipap,galsnguys.gals and guys

Στην ψαγμένη πλευρά της Νέας Υόρκης, τα τυπάκια του Williamsburg και του Lower East Side δημιουργούν τη νέα εικόνα της κομψότητας του άντρα, που δεν περιλαμβάνει λέξεις όπως «ατσαλάκωτος», «γραβάτα», «αποστειρωμένη εμφάνιση», «κούκλα βιτρίνας», «κοστούμι», «αυστηρότητα». Δεν το σηκώνει και η εποχή άλλωστε. Μαζί τους, όμορφα swag κορίτσια, που τρελαίνονται να φορούν στα μαλλιά ή στα boyfriend’s shirts ένα αξεσουάρ που ναι μεν ήρθε από τα παλιά, αλλά αναδημιουργήθηκε χάρη σε κάποιους που του έδωσαν τη μορφή της νέας εποχής:

Το παπιγιόν!

παπιγιόν,hipsters,αντρική μόδα,boyfriends jeans,gipap,galsnguys.gals and guys
Κι αν όλα αυτά σου φαντάζουν από… υπερατλαντικά έως τραβηγμένα για την Ελλάδα, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά γύρω σου κι άλλη μία στο νέο site που δημιούργησε ένας Έλληνας που πολύ σύντομα θα ταξιδέψει τα fancy παπιγιόν του και στη Νέα Υόρκη.

Αν έχεις τουήτερ ή ίνσταγραμ, μάλλον τον ξέρεις ως @GiPapJesus -οι φίλοι, πάντως, τον φωνάζουν Γιώργο.

Μετά από ένα μακροχρόνιο πέρασμα στη δημοσιογραφία, διευθυντής ενός από τα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά, ο Gipap αποφάσισε δυο πράγματα όταν η κρίση χτύπησε κάτω από τη μέση τα ΜΜΕ: Το πρώτο ήταν να φύγει για την Αμερική. Κατόπιν, για να του περνάει η ώρα μέχρι να ετοιμαστεί η βίζα του, είπε να φτιάξει παπιγιόν, αρχικά για τον εαυτό του. Τα φορούσε στις βόλτες του στο Drunk Sinatra, τα φορούσε ακόμα και πρωινιάτικα, όταν έπαιρνε το μετρό και κάπως έτσι άρχισε να έρχεται και στα μέρη μας το νέο στυλ κομψότητας.

Τα παπιγιόν του ενθουσίασαν πρώτα τους φίλους, μετά τους φίλους των φίλων και τους φίλους από τα σόσιαλ, μέχρι που άρχισαν οι παραγγελίες ακόμα και από ανθρώπους που πολύ απλά τον σταματούσαν στο δρόμο και τον ρωτούσαν από πού τα αγόρασε!

παπιγιόν,hipsters,αντρική μόδα,boyfriends jeans,gipap,galsnguys.gals and guys
Από στόμα σε στόμα, με μόνη βοήθεια καλούς φίλους που τον πίστεψαν από το χώρο των media και της μόδας, δεν άργησαν οι προτάσεις συνεργασίας με fashion labels και γκαλερί, ενώ πλέον φίλοι και γνωστοί απ’ όλο τον κόσμο παραγγέλνουν τα παπιγιόν του, μέσα από το brand-new site του, www.gipapbowties.com

Όσοι ψαγμένοι, προσέλθετε!

Περισσότερες πληροφορίες στο info@gipapbowties.com

Στα Must See οι Limited Edition συλλογές especially for Father and Son & Mother and Daughter

παπιγιόν,hipsters,αντρική μόδα,boyfriends jeans,gipap,galsnguys.gals and guys