Γιατί και οι ταξιτζούδες έχουν ψυχή!

26/06/2013

Του γιατρού, του τρελού και του τηλεπωλητή. Δεν κάναμε ανασχηματισμό σήμερα. Πίτα σε άσυλο ανιάτων κόψαμε.

Καθώς οι μισοί μου φίλοι ποστάρουν τα νέα από τα Mad Awards, οι άλλοι μισοί προσπαθούν ακόμα να χωνέψουν το νέο κυβερνητικό σχήμα. Παράλληλα, ο ανάδρομος μπαίνει στον Καρκίνο, ο Δίας επιστρέφει στο ίδιο ζώδιο μετά από δώδεκα χρόνια και ο Άδωνης κάνει πραγματικότητα το όνειρο εκείνης της Ελληνίδας μάνας που αντί για άντρα μεγάλωσε κεφτέ με πόδια και γίνεται Υπουργός σε ένα Υπουργείο που έχει άμεση σχέση με την κατάσταση του. Γιατί είναι γνωστό ότι ο Άδωνις είναι του γιατρού.

Εμείς, αλήθεια, τι έχουμε πάθει και δεν παίρνουμε την καραμπίνα να κατέβουμε στο Σύνταγμα φωνάζοντας «Αέρα»;

ανασχηματισμός, ανασχηματισμός 2013, ανασχηματισμός κυβέρνησης 2013, αδωνις υπουργειο, αδωνις υπουργος, ανασχηματισμόσ κυβέρνησησ, αδωνις γεωργιαδης, αδωνις

Με αυτά και με αυτά που μας συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν θα χάσουμε μόνο την υπομονή μας, την προσωπική μας οικονομία, την ησυχία, τα σπίτια μας, τη δυνατότητα να μορφωθούμε, την αισθητική μας, τον πολιτισμό μας, τα μαλλιά και τα μυαλά μας, θα χάσουμε και το γούστο μας στους άντρες.

Αφήνω, λοιπόν, προς το παρόν στην άκρη ότι ο Άδωνις παρόλο που είναι άσχετος στα θέματα Υγείας, έγινε Υπουργός στο ανάλογο Υπουργείο. Εξάλλου και με τους προηγούμενους Υπουργούς χαΐρι δεν είδαμε.